Image module

HANDEL & CONTRACT

In de (internationale) handel spelen overeenkomsten een belangrijke rol. Helder vastgelegde afspraken verminderen de kans op een geschil.

Langelaar Klinkhamer Advocaten maakt voor u als ondernemer alle keuzes en risico’s overzichtelijk, zodat u samen met ons de beste beslissing kunt nemen. Dat is waar wij goed in zijn. En dat doen wij doortastend, praktijkgericht, met het oog op uw commerciële belangen en tegen een redelijke prijs.

Naast contracten op het gebied van transport en logistiek bezitten wij expertise op het gebied van handelscontracten, zoals:

  • productieovereenkomsten
  • koop-, verkoop- en leaseovereenkomsten
  • agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten
  • algemene voorwaarden

Tevens kunnen wij u door onze expertise op het gebied van aansprakelijkheid, schadevergoeding en verzekeringen effectief en doortastend bijstaan indien het mis gaat met de gemaakte afspraken of de betaling van uw facturen. Wij bieden snelle en effectieve incasso van vorderingen, eventueel door het leggen van conservatoire beslagen op bankrekeningen, loon of (on)roerende zaken van de schuldenaar.

Ook buiten Nederland kunnen wij u voorzien van betrouwbare en adequate juridische ondersteuning. Langelaar Klinkhamer Advocaten is aangesloten bij International Law Firms (ILF), een internationaal en onafhankelijk netwerk van advocatenkantoren met een uitmuntende reputatie op het gebied van commerciële juridische dienstverlening.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon even van gedachten wisselen? Dat kan altijd!

Bel ons op 010 – 411 41 46 of stuur een e-mail.