Langelaar Klinkhamer Advocaten legt zich toe op doeltreffende en praktijkgerichte juridische oplossingen op het gebied van transport, ondernemingen, handel, incasso en paarden. Onze oplossingen zijn creatief en vergaand. Zo kunt u zich concentreren op uw onderneming.

Branche-specifieke expertise

Langelaar Klinkhamer Advocaten focust op een aantal specifieke branches en rechtsgebieden. Wij kennen de wereld waarin u opereert en we hebben dus alle benodigde kennis in huis om optimaal juridisch maatwerk te kunnen leveren.

Onze advocaten hebben jarenlange ervaring bij gerenommeerde grote kantoren en zijn specialisten die behoren tot de top van hun vakgebied. Zij weten wat er in uw branche speelt, zodat zij een vast en vertrouwd aanspreekpunt zijn.

Effectieve juridische oplossingen

Bij Langelaar Klinkhamer Advocaten hebben we één doel: het leven van onze cliënten gemakkelijker maken. Dat doen wij door juridische barrières zo efficiënt mogelijk uit de weg te ruimen. Procederen of een regeling buiten de rechtszaal? Met uw belang in het oog komen wij tot de meest effectieve commerciële oplossing.

Ook buiten Nederland kunnen wij u voorzien van betrouwbare en adequate juridische ondersteuning. Langelaar Klinkhamer Advocaten is namelijk aangesloten bij International Law Firms (ILF), een internationaal en onafhankelijk netwerk van advocatenkantoren met een uitmuntende reputatie op het gebied van commerciële juridische dienstverlening.

Betaalbare service

Langelaar Klinkhamer Advocaten biedt hoogwaardige juridische dienstverlening tegen tarieven die aanzienlijk lager liggen dan die van grote, traditionele kantoren.

Helder en persoonlijk contact

Succesvolle dienstverlening is gebaseerd op communicatie en vertrouwen. Daarom zijn transparantie en toegankelijkheid kernwaarden voor ons. We hechten grote waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten en gebruiken geen ingewikkeld jargon, maar duidelijke taal.

    Op zoek naar een specifieke advocaat?
    → BEKIJK ONS VOLLEDIGE TEAM

    Werken bij Langelaar Klinkhamer?
    → GA NAAR ONZE VACATUREPAGINA